Vivix

Harga Retail >> RM 475.00 (150 ml)

Vivix Mengandungi Pelbagai Khasiat Phytonutrient Untuk Melindungi & Membaikpulih Tubuh Di peringkat Sel

Vivix merupakan penemuan revolusinari terhebat Shaklee. Ianya merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas melalui penyelidikan selama bertahun-tahun. Sel di dalam tubuh badan kita sering terdedah kepada kerosakan semulajadi, dan tidak kurang juga terpaksa berhadapan dengan ancaman pelbagai radikal-bebas setiap masa yang boleh menyebabkan kerosakan DNA.

  • Agen antioksida – termasuk resveratrol, ellagitannin, beta-karotene, vitamin C dan selenium, dapat mencegah dan membantu membaikpulih kerosakan sel.
  • Khasiat Phytonutrien yang terkandung dalam buah-buahan, sayur-sayuran, biji-bijian dan juga sumber tumbuhan lain dapat memberi pemangkin optimum kepada fungsi antioksidan secara semulajadi.
  • Melalui kajian secara mendalam oleh saintis selama bertahun-tahun, Shaklee telah berjaya menghasilkan suatu Vivix, vitamin yang mampu melindungi dan membaikpulih sel DNA dalam tubuh.

Khasiat dan Manfaat Utama Vivix

Vivix Shaklee mengandungi ramuan khas campuran botani Polygonum Cuspidatum, Muscadin Grape, European Elderberry dan Purple Carrot, yang diperkaya dengan khasiat Polyphenol; iaitu sejenis phytonutrien yang berfungsi sebagai antioksidan dan mengawal aktiviti penuaan sel.

Lebih kurang 2500 jurnal kajian telah diterbitkan melalui pelbagai aktiviti kajian klinikal dan kajian makmal ke atas ramuan asas Vivix menunjukkan keputusan yang sangat hebat merangkumi fungsi:

  • Melindungi dan membaikpulih kerosakan DNA: Setiap hari, setiap sel dalam tubuh manusia diasak oleh jutaan ancaman yang berpotensi membawa kepada kerosakan-DNA
  • Mengurangkan kesan tindakbalas biologi terhadap stress: Menghadapi stress berpanjangan boleh melemahkan sistem pertahanan semulajadi sel dalam tubuh manusia.
  • Meningkatkan penghasilan tenaga peringkat sel: Kita tidak boleh hidup tanpa adanya fungsi mitokondria di dalam sel untuk menghasilkan tenaga; semakin lemah fungsi mitokondria, semakin lemah fungsi utama sel.
  • Mengaktifkan regulasi faktor genetik bagi membantu meningkatkan kecekapan sel dan melambatkan proses pembentukan AGE (Advaned Glycation End-Product) protein: Pembentukan komposisi AGE Protein berlebihan boleh menyebabkan kemunduran fungsi sel yang mencetus kepada punca utama penyakit degeneratif seperti diabetes, asteroklorosis, kerosakan buah pinggang dan Alzheimer

Untuk dapatkan info lanjut produk dan konsultasi eksklusif, hubungi segera:

 

Ingin dapatkan segera Vivix secara online? Sila klik ikon di bawah. Kad kredit atau debit diperlukan untuk pembelian dengan cara ini.

Disclaimer FDA