Luka Bersalin Cepat Sembuh, Kulit Makin Cantik Bercahaya Buat Ibu Ini Gembira

Ingin luka bersalin cepat sembuh? Mestilah! Ummi 5 kali bersalin. Semua normal alhamdulillah tapi masa anak ke-empat, luka tertetas selepas seminggu. Astaghfirullah, seksa sangat. Pedih sampai ummi tak boleh gerak. Makan minum hantar ke riba, baby nak nyusu pon emak ummi tolong hulurkan. Waktu malam kalau opah tak terbangun bila baby nangis, terpaksa ummi mengesot sambil meniarap ke arah baby untuk bagi nyusu. Allah, ngilu bila teringat.

Ummi tiada pengalaman bersalin pembedahan namun ramai kawan ummi yang melalui. Semua pon kalau boleh nak luka bersalin cepat sembuh. Bersin, batuk umpama satu hukuman berat bagi mereka. Kalau tertetas nauzubillah. Sebab tu semua ibu pun mahu luka bersalin cepat sembuh. Supaya cepat sihat, mudah bergerak dan jaga bayi dengan gembira. Kalau lambat sembuh, emosi pun terganggu. Boleh membawa kepada pospartum depression atau meroyan pula. Nauzubillah, moga dijauhkan kerana bahaya sangat tau.

Sebelum ni ummi pernah share tips untuk jaga luka pembedahan bersalin supaya cepat sembuh. Ummi tertarik pula dengan pengalaman ibu ni berpantang. Luka bersalin sembuh dengan sangat cepat. Rasa bertenaga macam bukan dalam pantang. Lagi menarik, kulit yang dulu kusam sekarang dan cantik berseri.

Luka Bersalin Cepat Sembuh Dalam Masa 2 Minggu Sahaja

 

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..
Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..
Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..
Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital… Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..
Yang paling terasa seronok sgt bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tgur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang…
Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah…
Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dh tak kusam mcm dulu lagi.

Luka bersalin cepat sembuh

 

Dalam masa 14 hari sahaja, luka bersalin sembuh sepenuhnya. Alhamdulillah. Bagaimana Vivix membantu luka bersalin cepat sembuh?

 

Kandungan vivix

Vivix amat kaya antioksidan. Ianya membantu pembaharuan sel hingga ke peringkat DNA. Resveratrol di dalam Vivix membantu untuk memperbaiki dan menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat. Apabila sel baru yang terbentyk dengan baik, luka jahitan cepat sembuh, kering dan kurang risiko bernanah.

Ada yang berkongsi ppengalaman bila mengamalkan Vivix, luka bersalin secara pembedahan mereka sembuh dalam masa seminggu. Berbanding mengamalkan ikan haruan, doktor kurang menggalakkan kerana didapati akan menyebabkan adhesion. Ianya keadaan di mana luka pembedahan tidak sembuh dengan baik sebaliknya membawa kemudharatan kepada ibu.

Vivix ni bukan elok untuk cepat sembuhkan luka sahaja sebaliknya amat popular di kalangan pesakit kronik. Ianya dalam bentuk cecair, mudah diambil, amat tinggi antioksidan dan insyaaAllah membantu menangani pelbagai masalah kesihatan. Malah, ada pasangan yang sukar mendapatkan zuriat berikhtiar dengan vivix. Akhirnya penantian mereka berakhir dengan izin Allah.

Ingin dapatkan Vivix?

Order

Ummi Tiqah
SMS/Whatsapp: 018-290 7924  
ummitiqah@gmail.com  
FB Page: Ummi Tiqah

Pengedar Sah Shaklee. 

COD sekitar Gombak, Selayang, Setapak, Taman Melati, Wangsa Maju. 

Atau Order Online

(Kad credit atau debit diperlukan untuk pembelian online)

set gastrik shaklee

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge