Daftar Keahlian

Perbezaan Shaklee dengan MLM lain

 

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM69 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi ummi (ummi akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID  ummi  sebagai sponsor/upline.(hubungi ummi untuk maklumat lanjut)

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM69 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10.60 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui ummi. Jumlahnya Dalam linkungan ialah RM80 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu . Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau pembelian minima.

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID ummi (880093) sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan ummi (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri ~ online or offline.

Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join dengan ummi?

Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda. Tapi ade syarat-syarat yang perlu dipatuhi di  mana anda tidak aktif yakni tidak membuat pembelian menggunakan ID lama anda selama dua tahun.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh email ke ummitiqah@gmail.com untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan (bila mencapai UV tertentu).
Dengan menjadi ahli dengan ummi, anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.
Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi ummi di ummitiqah@gmail.com atau sms/ whatsapp 018-2907924 untuk maklumat lanjut. Boleh juga cari ummi di FB  Ummi Tiqah

Atau, isi sahaja form di bawah dan ummi akan hubungi anda